Kober > Stages

 

Uitdagende stageplek?

 

 

 

 

 

Zoek je een uitdagende, leerzame en gezellige stageplek?


 

Dan ben je bij Kober kinderopvang aan het goede adres. Jaarlijks leiden wij ruim 100 stagiaires van diverse opleidingen op. Kober is een erkend leerbedrijf. 

Wij bieden de volgende stagemogelijkheden:

Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) via het ROC

Het gaat hierbij om dagonderwijs. Het leren op school en het werken in de praktijk wissel je af. De leerlingen worden door school geplaatst. Heb je een stageplaats toegewezen gekregen via het ROC, lees dan verder op deze pagina.

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-traject)

Bij deze vorm van opleiden sluit je een arbeidsleerovereenkomst met Kober kinderopvang. Je werkt 12 tot 20 uur per week op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Daarnaast ga je één dag per week naar school. Ieder jaar maken we in het voorjaar bekend of er mogelijkheden zijn voor een BBL-traject binnen Kober kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je solliciteren op een BBL-plaats. 

Snuffelstages

Wij bieden leerlingen van het VMBO de mogelijkheid een snuffelstage te volgen. Dit is een ideale manier om te kijken wat werken in de kinderopvang inhoudt. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met de locatie waar je graag je snuffelstage wil volgen. 

 Wij bieden stageplaatsen aan voor de volgende opleidingen:

  • PW niveau 2: Helpende welzijn
  • PW niveau 3: Kinderopvang, Sociaal Cultureel Werk
  • PW niveau 4: Kinderopvang, Combi functie (onderwijsassistente en kinderopvang voor bso), Sociaal Cultureel Werk
  • HBO niveau 5: Pedagogiek, SPH, Pedagogisch Management, Personeel en Arbeid
  • Diverse dans en drama opleidingen.
  • Administratieve opleidingen
  • ICT opleidingen

Heb je interesse?

Wij plaatsen leerlingen van de PW-opleidingen via school. Heb je interesse in een stage en volg je een PW-opleiding? Neem dan contact op met de BPV-coördinator van het ROC.

Volg je een andere opleiding, of wil je meer informatie over stages bij Kober kinderopvang? Neem dan contact met ons op.

Afdeling HR
Michelle Power
Tel: 076 504 56 14
E-mail: opleidingen@kober.nl