Menu


Kober zoekt enthousiaste vrijwilligers 

In samenwerking met het onderwijs organiseren wij het overblijven op veel basisscholen. Op iedere basisschool staat een vast overblijfteam dat bestaat uit vrijwilligers, pedagogisch medewerkers en een overblijfcoördinator. Werken als overblijfvrijwilliger voor Kober is niet alleen bijzonder leuk om te doen, je kunt ook rekenen op een deskundige aanpak, scholing en begeleiding. Want achter je staat dé grootste organisatie voor professionele kinderopvang in West-Brabant.


Wie zoeken wij?

Kober kinderopvang is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfvrijwilliger willen werken op basisscholen in en in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Zundert en Roosendaal.  Wij zoeken mensen die tussen de middag een paar uurtjes vrij hebben en samen met de kinderen een boterham willen eten, willen spelen of lekker kletsen. Samen met het overblijfteam draag je zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer. 

Tijdens het overblijven gaat het om capaciteiten als spelleider, scheidsrechter, schoonmaker en gespreksmaatje. Jouw capaciteiten zijn voor ons belangrijker dan een specifieke opleiding. Het is belangrijk dat je een groep kinderen een leuke, ontspannen en verantwoorde lunchpauze kunt bezorgen. 

Het is een uitdagende klus waar je een belastingvrije vrijwilligersvergoeding voor krijgt. Een ander leuk voordeel is dat eigen kind(eren) gratis overblijven op de dagen dat jij werkt! 

Wij willen graag uitkeringsgerechtigden erop wijzen dat ook zij vrijwilligerswerk kunnen doen (zie www.belastingdienst.nl). Vraag hiervoor van te voren toestemming aan bij de uitkeringsinstantie.


Vrijwilliger worden?

Wil je aan de slag als vrijwilliger of meer informatie over de mogelijkheden bij jou in de buurt? Neem dan contact op met Kober overblijven via telefoon 076 50 45 600 of stuur een e-mail naar overblijven@kober.nl