Menu

Flexibel pedagogisch medewerker Groene dorpen (21-138)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Flexibel pedagogisch medewerker locaties Groene Dorpen: Ulvenhout, Chaam, Baarle-Nassau, Alphen, Ulicoten, Riel

30-32 uur per week – minimaal vier dagen flexibel inzetbaar

Waar kom je te werken?

Als flexibele pedagogisch medewerker werk je op verschillende locaties en opvangvormen, die vallen onder de unit Groene Dorpen in Ulvenhout, Chaam, Baarle-Nassau, Alphen, Ulicoten en/of Riel. Het werken als flexibele kracht zorgt voor een afwisselende baan en steeds weer nieuwe ervaringen in een vertrouwde omgeving. Jij bent de flexibele kracht en professional die op alle opvangvormen ingezet kan worden en makkelijk schakelt tussen de verschillende teams. Ben jij zelfstandig en spreekt het dorpse leven je aan? Dan ontmoeten wij je graag!

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn de kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. 
 • Je weet kinderen te motiveren en stimuleren door activiteiten te organiseren die passen bij hun leeftijd. 
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling. 
 • Met een enthousiaste en open houding heb je contact met ouders.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij een open en fijne werksfeer centraal staat.
 • Naast je werk met kinderen, vervul je samen met je collega’s ook niet groepsgebonden-taken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken en het bijhouden van de OuderApp. 
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.
 • Het werken als vaste invalkracht voor de unit zorgt voor een afwisselende baan en steeds weer nieuwe ervaringen binnen een vast team. Jij bent de flexibele kracht die zich thuis voelt in alle opvangvormen en makkelijk schakelt tussen de verschillende teams. Jij bent onze vliegende keep!

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een jaarcontract voor 30-32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.913,- bij een werkweek van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anne Laming (unitmanager) via 06-27057695.

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!