Pedagogisch medewerker kdv de Stee en bso Nuts Teteringen (21-61)

Voel je je thuis in alle opvangvormen (kinderdagverblijf, peuteropvang, tussenschoolse en buitenschoolse opvang) én ben je flexibel inzetbaar? Voor de locaties kindcentrum de Stee en bso Nuts Teteringen in Teteringen zijn wij op zoek naar een energieke flexibele pedagogisch medewerker die op alle opvangvormen inzetbaar is.  

Wie zijn wij?

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze pedagogische visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?  

Kindcentrum de Stee ligt in het centrum van Teteringen in een gerestaureerde boerderij en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Binnen ons team heerst een informele, open en collegiale werksfeer. We doen het samen. Het werken als flexibele pedagogisch medewerker zorgt voor een afwisselende baan en steeds weer nieuwe ervaringen binnen een vast team. Jij bent de flexibele kracht en professional die op alle opvangvormen ingezet kan worden en makkelijk schakelt tussen de verschillende teams. Jij bent de vliegende keep die ons met jouw frisse blik steeds weer inspireert.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Bij jou zijn onze kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. De kinderen hebben bij jou plezier op het kinderdagverblijf of na een intensieve schooldag op de buitenschoolse opvang.
 • Je weet kinderen te motiveren en stimuleren door activiteiten te organiseren die passen bij de leeftijd van kinderen.
 • Je maakt makkelijk contact, bent communicatief sterk en kan nieuwe situaties goed inschatten.
 • Je bent flexibel in tijd en dagen én creatief in denken en doen.
 • Je bent proactief in je werk waardoor je initiatief neemt en snel nieuwe informatie kan verwerken. Dit helpt je in de samenwerking met de collega’s op de locaties.
 • En natuurlijk heb je een relevant diploma volgens de cao kinderopvang. Kijk voor meer informatie over geschikte opleidingen op www.fcb.nl.

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van een pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract voor gemiddeld 18 uur per week.
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139, - en maximaal € 2.913, - bij een werkweek van 36 uur.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?    

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Margot van Ham (unitmanager) via 06-20598825.  

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie uiterlijk 26 juli 2021 graag tegemoet!