HR Adviseur (21-116)

Eén plek waar alles samenkomt: spelen, leren, opvoeden. Eén systeem waarbinnen kinderen van nul tot dertien jaar alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen. We gunnen het ieder kind, elke ouder. In de regio zijn we voortrekker in het creëren van een doorgaande ontwikkel- en leerlijn. We werken daarbij samen met scholen, gemeentes en netwerkorganisaties. Met ruim 190 locaties in West-Brabant is Kober altijd dichtbij, waar je ook bent. Het Kober kantoor in Breda bestaat uit verschillende afdelingen en deze ondersteunen de Kober locaties. Voor uitbreiding van de HR afdeling zijn we per direct op zoek naar een energieke en bevlogen:  

 

HR-adviseur 

28 tot 36 uur per week 

 

Jouw rol

Als HR-adviseur maak je deel uit van de afdeling HR. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, ontwikkelen en implementeren van het personeelsbeleid gericht op de koers van Kober. Daarbij ben je een sparringpartner voor leidinggevenden en geef je gevraagd en ongevraagd advies.  
Je bent als generalist het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers voor personele en arbeidsrechtelijke vraagstukken op het gebied van o.a. verzuim, cao, wetgeving, in- en uitstroom van medewerkers. Daarnaast geef je uitvoering aan alle overige werkzaamheden op personeelsgebied. 

 

Jouw profiel

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau verkregen door o.a. een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van HRM; 
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; 
  • Analytisch vermogen met betrekking tot personeelsvraagstukken; 
  • Je onderkent nieuwe trends en maatschappelijke ontwikkelingen en kunt deze vertalen in praktische beleidsvoorstellen;  
  • Je kunt zelfstandig en als teamplayer werken binnen het team; 
  • Klantgerichte en dienstverlenende instelling en een proactieve houding; 
  • Accuraat, integer, flexibel en enthousiast; 
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden waarbij humor niet ontbreekt; 
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden, je bent in staat om beleid concreet en helder te verwoorden; 
  • Kennis van Afas is een pre. 

 

Wat bieden wij? 

Een uitdagende en afwisselende baan binnen Kober kinderopvang. We hechten veel waarde aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers en bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao Kinderopvang. Inschaling minimaal  € 2.913 en maximaal € 3.930 bij een werkweek van 36 uur. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar met de mogelijkheid om te verlengen.

 

Solliciteren 

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan voor uiterlijk voor 1 november 2021. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robbert Verwijst of Marjel Schulten (HR-adviseurs) via 076-5045600.  Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.kober.nl. Gesprekken zijn gepland op vrijdag 12 november 2021.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.