Managementassistent, Kober Kantoor Breda (21-101)

 

MANAGEMENTASSISTENT

 

Voor 28 tot 32 uur per week

 

 

Voor ons managementteam zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, toegankelijke en zelfstandige managementassistent.

Wie zijn wij?

Kober is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant. Dagelijks zetten we ons in om ieder kind de beste kansen te bieden. Dit doen we op onze kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en bij de tussenschoolse opvang. Met ruim 200 locaties in de regio zijn we altijd dichtbij, waar je ook bent.

 

Wat ga je doen?

Je hebt goed overzicht over jouw werkzaamheden als managementassistent en je weet waar prioriteiten liggen. Iedere dag kan weer anders zijn, je kunt goed omgaan met ad-hoc werkzaamheden.

Je bent een kei in gestructureerd werken. Je biedt secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning aan het managementteam. Je verzorgt o.a. correspondentie, agendabeheer, rapportages en verslagen. Tevens bereid je vergaderingen voor en notuleer je. Je bewaakt actiepunten en houdt urenregistraties bij en controleert deze.

Je bent een toegankelijke collega en hebt gevoel voor humor. Je bent een eerste aanspreekpunt van het management. Je hebt een sterke dienstverlenende instelling en bent resultaat- en klantgericht. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Samen met een collega management assistent en de directiesecretaresse vorm je een team en kun je elkaar vervangen.

 

Wat verwachten we verder van jou?

  • Minimaal MBO+ of HBO werk-en denkniveau verkregen door afgeronde relevante opleiding;
  • Ruime en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie; 
  • Je kunt goed omgaan met stress,  bent flexibel en zelfstandig
  • 4 dagen beschikbaarheid per week;
  • Kennis van Microsoft 365 en excellente ervaring in gebruik van Outlook, SharePoint en Teams is een pré;

 

Wat bieden we jou?

We bieden jou een prettige, inspirerende en professionele werkomgeving. Je krijgt een contract voor minimaal 28 uur tot maximaal 32 uur per week (in overleg) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt het contract verlengd. Je ontvangt een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 7; minimaal € 2.435,- en maximaal € 3.221,- bij een werkweek van 36 uur. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering, korting  op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan uiterlijk 20 september 2021. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arthur Faessen (manager HR) via telefoonnummer 06-15674075. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 september a.s.. De tweede gespreksronde vindt plaats op donderdag 30 september a.s..

Voor meer informatie over Kober kinderopvang, kijk op www.kober.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.