Menu

Pedagogisch medewerker bso de Uilenpoort (21-139)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een sportief en creatief team met een vast pedagogisch medewerkster en je werkt met een doelgroep van 4 t/m 6 jaar. Vanaf 7 jaar stromen de kinderen door naar een andere BSO-locatie van Kober. Onder begeleiding van een sportcoach worden op deze locatie diverse sportactiviteiten binnen en/of buiten aangeboden aan de kinderen. We bieden op deze locatie naast voorschoolse- en naschoolse opvang ook vroeg- en voorschoolse educatie aan en kinderdagopvang. BSO de Uilenpoort is gevestigd in Baarle Nassau, direct aansluitend aan de basisschool De Uilenpoort. De BSO maakt ook gebruik van de buitenspeelplaats en de gymzaal van de basisschool. Naast de samenwerking met de basisschool werken we ook nauw samen met o.a. het dagcentrum van Amarant, die ook op deze locatie naast Kober gevestigd is.

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn de kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. 
 • Je weet kinderen te motiveren en stimuleren door activiteiten te organiseren die passen bij hun leeftijd. 
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling. 
 • Met een enthousiaste en open houding heb je contact met ouders.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij een open en fijne werksfeer centraal staat.
 • Naast je werk met kinderen, vervul je samen met je collega’s ook niet groepsgebonden-taken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken en het bijhouden van de OuderApp. 
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.
 • Na een schooldag hebben de kinderen plezier met jou! Kindinspraak vinden we belangrijk. Samen met de kinderen kom je tot een activiteitenprogramma wat aansluit bij hun wensen.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een jaarcontract voor 15- 20 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.913,- bij een werkweek van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anne Laming (unitmanager) via 06-27057695.

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!