Pedagogisch medewerker bso de Vonder (21-65)

Gemiddeld 15-20 uur per week

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?

Bso de Vonder in Riel is een kleinschalige bso en heeft een dorps karakter. Hierdoor voelen kinderen zich bij ons meteen thuis. De bso zit in de nieuwbouw van basisschool de Vonder. We hebben hier een eigen ruimte en maken gebruik van de aula en de gymzaal. We bieden een divers en leuk activiteitenprogramma voor alle leeftijden.

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn onze kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. De kinderen hebben bij jou op de buitenschoolse opvang plezier na een intensieve schooldag.
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling.
 • Met een enthousiaste en open houding heb je contact met ouders en investeert in een goede relatie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent communicatief sterk, flexibel en straalt rust uit. Wanneer de ouders hun kind komen halen, ben je aanspreekpunt voor hen. Je draagt over hoe de dag is geweest en als er bijzonderheden zijn bespreek je dat apart met de ouders.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij een open en fijne werksfeer centraal staat.
 • Je bent flexibel inzetbaar en de werktijden van voorschoolse en naschoolse opvang passen bij jouw privésituatie;
 • Naast je werk met kinderen, vervul je samen met je collega’s ook niet groepsgebonden-taken.
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk op www.fcb.nl met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van een pedagogisch coach.
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract voor gemiddeld 10 uur per week gecombineerd met voorschoolse opvangdiensten en de mogelijkheid om extra uren te werken op andere locaties binnen de unit en/of via de Invalpool.
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139, - en maximaal € 2.913, - bij een werkweek van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op beweeg- en sportactiviteiten, waaronder bedrijfsfitness en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?   

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rian Busio (unitmanager) via 06-38019550. 

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!