Pedagogisch medewerker bso Groenstraat (21-69)

Pedagogisch medewerker bso Groenstraat (21-69)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?   

Bso Groenstraat is een kleinschalige opvang in Teteringen die kinderen van basisschool De Springplank opvangen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar worden in twee verschillende groepsruimtes opgevangen en krijgen hier voldoende uitdagingen en activiteiten aangeboden die afgestemd zijn op hun leeftijd en interesses.

Je komt op de Groenstraat te werken met drie andere collega's en gaat een nauwe samenwerking aan met de leerkrachten van school. De realisatie van een KC staat voor de deur waardoor er veel samenwerking en overleggen plaats zullen vinden tussen de kinderopvang en school.

Zie jij je gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan direct.

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn onze kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. De kinderen hebben bij jou op de buitenschoolse opvang plezier na een intensieve schooldag.
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling.
 • Met een enthousiaste en open houding heb je contact met ouders en investeert in een goede relatie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent communicatief sterk, flexibel en straalt rust uit.
 • Wanneer de ouders hun kind komen halen, ben je aanspreekpunt voor hen. Je draagt over hoe de dag is geweest en als er bijzonderheden zijn bespreek je dat apart met de ouders.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij een open en fijne werksfeer centraal staat.
 • Je bent flexibel inzetbaar en de werktijden van voorschoolse en naschoolse opvang passen bij jouw privésituatie.
 • Naast je werk met kinderen, vervul je samen met je collega’s ook niet groepsgebonden-taken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken en het bijhouden van de OuderApp.
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk op www.fcb.nl met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van een pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract voor gemiddeld 18 uur per week met werkdagen op maandag, dinsdag en donderdag.
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139, - en maximaal € 2.913, - bij een werkweek van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op beweeg- en sportactiviteiten, waaronder bedrijfsfitness en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?   

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Suzanne Weterings  (unitmanager) via 06-10273409. 

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!