Pedagogisch medewerker bso Jacinta (21-59)

Wie zijn wij?

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden.  Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze pedagogische visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?

Bso Jacinta is gevestigd in de basisschool Jacinta in Breda Zuid. Lekker dichtbij en vertrouwd voor de kinderen. Wij ontvangen hier kinderen van 4 tot 8 jaar verdeeld in drie groepen. De locatie wordt momenteel verbouwd en is volgend schooljaar splinternieuw. Ook wordt er een grote keuken geplaatst waar je met de kinderen kunt gaan koken. Het is een kleinschalige locatie. Je komt te werken met drie vaste gezellige collega’s. Op dinsdag- en dondermiddag werk je gemiddeld 7 uur per week op deze locatie. Voor de overige uren wordt je via de Invalpool flexibel ingezet op andere locaties binnen het werkgebied van Kober.

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn onze kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. De kinderen hebben bij jou op de buitenschoolse opvang plezier na een intensieve schooldag.
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling. Jij weet de kinderen bijvoorbeeld spelenderwijs te laten sporten en bewegen.
 • Met een enthousiaste en open houding heb je contact met ouders en investeert in een goede relatie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent communicatief sterk, flexibel en straalt rust uit.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij een open en fijne werksfeer centraal staat.
 • Naast je werk met kinderen, vervul je samen met je collega’s ook niet groepsgebonden-taken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken en het bijhouden van de OuderApp.
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk op www.fcb.nl met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van een pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract voor gemiddeld 20 uur per week. Je werkdagen op bso Jacinta zijn dinsdag- en donderdagmiddag. Voor de overige uren wordt je flexibel ingezet binnen het werkgebied van Kober.
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139, - en maximaal € 2.913, - bij een werkweek van 36 uur.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?    

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maartje Goossens (unitmanager) via 06-51960044.

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie uiterlijk 15 september 2021 graag tegemoet!