Pedagogisch medewerker bso Jungletuin (21-60)

Voor bso locatie Jungletuin in Breda zijn wij op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker. Ben jij op zoek naar meer verantwoordelijkheden? Dan is het werken op deze locatie echt iets voor jou. Op deze locatie kom jij namelijk zelfstandig te werken.

Wie zijn wij?

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden.  Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze pedagogische visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?

BSO Jungletuin is gevestigd in basisschool de Burchtgaarde. Op deze locatie vind je ook onze voorschool de Druppeltjes. Jij bent dé professional die deze locatie alleen draait. Wij zoeken daarom specifiek voor deze locatie een pedagogisch medewerker met de nodige werkervaring zodat je direct ingezet kan worden.   

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn onze kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. De kinderen hebben bij jou op de buitenschoolse opvang plezier na een intensieve schooldag.
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling.
 • Met een enthousiaste en open houding heb je contact met ouders en investeert in een goede relatie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent communicatief sterk, flexibel en straalt rust uit.
 • Je werkt samen met je collega’s van de andere locaties waarbij een open en fijne werksfeer centraal staat.
 • Je werkt nauw samen met basisschool de Burchtgaarde. Je zorgt voor een goede afstemming tussen de school en Kober.
 • Naast je werk met kinderen, vervul je ook niet groepsgebonden-taken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken en het bijhouden van de OuderApp.
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk op www.fcb.nl met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van een pedagogisch coach.
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract voor gemiddeld 20 uur per week. Indien je meer dagen beschikbaar bent is een hoger aantal contracturen zeker bespreekbaar. Je wordt dan voor deze uren flexibel ingezet binnen het werkgebied van Kober.
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139, - en maximaal € 2.913, - bij een werkweek van 36 uur.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?    

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maartje Goossens (unitmanager) via 06-51960044.

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie uiterlijk 15 september graag tegemoet!