Pedagogisch medewerker bso 't Klokhuis (21-64)

Voor de locatie Klokhuis in Ulvenhout zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker met unieke kwaliteiten. (voor gemiddeld 15-20 uur per week)

Wie zijn wij?

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden.  Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze pedagogische visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?   

Bso ‘t Klokhuis is gevestigd in basisschool de Klokkebei. Een gezellige bso met een leuk vast team, waar samenwerken, meedenken en input zeer gewaardeerd wordt. Ook is er volop ruimte om jouw unieke kwaliteiten in te zetten. Ben je bijvoorbeeld heel sportief? Of juist heel creatief? Dan ben je bij bso ’t Klokhuis echt op het juiste adres. Hier stimuleren wij ieders unieke vaardigheden, zodat wij de kinderen meest diverse aanbod kunnen bieden.

Wat verwachten wij van jou? 

 • Bij jou zijn onze kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. De kinderen hebben bij jou plezier op het kinderdagverblijf, bij het overblijven of na een intensieve schooldag op de buitenschoolse opvang.
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling.
 • Je maakt makkelijk contact, bent communicatief sterk en kan nieuwe situaties goed inschatten.
 • Je bent flexibel in tijd en dagen én creatief in denken en doen.
 • Je bent proactief in je werk waardoor je initiatief neemt en snel nieuwe informatie kan verwerken. Dit helpt je in de samenwerking met de collega’s op de locaties.
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar.
 • En natuurlijk heb je een relevant diploma volgens de cao kinderopvang. Kijk voor meer informatie over geschikte opleidingen op www.fcb.nl.

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van een pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract voor gemiddeld 15 – 20 uur per week.
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139, - en maximaal € 2.913, - bij een werkweek van 36 uur.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?   

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anne Laming (unitmanager) via 06-27057695.

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!