Menu

Pedagogisch medewerker kdv de Saffier (21-150)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

Waar kom je te werken?

Op Kinderdagverblijf de Saffier zorgen onze pedagogische medewerkers voor een veilig en fijn pedagogisch klimaat. Samen met je collega's speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van de kinderen aan de start van hun leven. Met elkaar zorgen we ervoor dat ieder kind individuele aandacht krijgt in een veilige omgeving. Ervaring in het werken met Puk heeft de voorkeur maar is niet beslissend. Afhankelijk van de planning op de vestiging zal er eerst gestart worden met ongeveer 17 uur op vaste dagen en de andere uren worden flexibel ingezet binnen de unit Kortendijk of Roosendaal breed.

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn de kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd. 
 • Je weet kinderen te motiveren en stimuleren door activiteiten te organiseren die passen bij hun leeftijd. 
 • Je stemt activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling. 
 • Met een enthousiaste en open houding heb je contact met ouders.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij een open en fijne werksfeer centraal staat.
 • Naast je werk met kinderen, vervul je samen met je collega’s ook niet groepsgebonden-taken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve taken en het bijhouden van de OuderApp. 
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk hier met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een jaarcontract voor 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.913,- bij een werkweek van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op sport- en beweegactiviteiten en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan vóór 3 december 2021 en vergeet niet om een motivatiebrief en CV als bijlage mee te sturen. Gesprekken zijn gepland in de week van 6 december 2021.  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marian Oostvogels (unitmanager) op telefoonnummer 06-51691073