Pedagogisch medewerker kdv Hummeloord (21-113)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

 

We zien graag jouw energie bij het ontwikkelen en groeien van baby's, dreumesen en peuters’ 

 

Waar kom je te werken? 

Kinderdagverblijf Hummeloord ligt in de wijk Zandberg in Breda, een wijk waar veel jonge gezinnen wonen. We zijn voor een van de babygroepen op kinderdagverblijf Hummeloord op zoek naar een pedagogisch medewerker die veel liefde en geduld voor baby’s heeft. 

 
Wat verwachten we van jou? 

 • Bij jou zijn de hele jonge kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd.  
 • Je begrijpt dat het voor ouders van een baby spannend is om hun kind naar de opvang te brengen en investeert in een goede relatie met ouders. 
 • Je bent organisatorisch sterk; je weet welke behoeften de kinderen hebben en loopt daarop vooruit; je kunt flexibel verschillende verzorgingsschema’s goed naast elkaar laten verlopen. 
 • Samen met je collega’s zorg je voor een klimaat van rust, aandacht en veiligheid op de groep. Jullie organiseren de werkzaamheden zo dat ieder kind individuele aandacht krijgt. 
 • Je kunt nauw samenwerken met je collega’s en draagt actief bij aan een open en fijne werksfeer.  
 • Naast je werk met kinderen, vervul je samen met je collega’s ook niet groepsgebonden-taken.  
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk op www.fcb.nl met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken. 

 

Wat bieden wij jou? 

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid.
 • Een contract voor gemiddeld 18 uur per week. De werkdagen zijn dinsdag en donderdag in eerste instantie voor de vervanging van een zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof voor een jaar. Daarna en daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om meer te kunnen werken als je ook meer beschikbaar bent.  
 • Een salaris conform de cao Kinderopvang in schaal 6; minimaal € 2.139, - en maximaal € 2.913, - bij een werkweek van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op bewegen en vitaliteit, waaronder bedrijfsfitness en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.  

 

Ben jij onze nieuwe collega?     

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rian Busio (unitmanager) via 06-38019550.  

 

Ben je enthousiast? 

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!