Pedagogisch medewerker kdv de Uilenpoort (21-66)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers.

Voor de locatie de Uilenpoort in Baarle-Nassau zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker met liefde voor de ontwikkeling van kinderen en bevlogenheid voor het vak. De peuteropvang is op deze locatie VVE-gecertificeerd (voor- en vroegschoolse educatie), wat betekent dat we alle kinderen op een structurele en thematische manier begeleiden in hun ontwikkeling. Op de buitenschoolse opvang werk je met kinderen in de voorschoolse- en naschoolse opvang.

Waar kom je te werken?

Kinderdagverblijf de Uilenpoort vind je in brede school Uilenpoort. Hier bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het is een kindcentrum in een gebouw waar onderwijs, opvang, spel, sport en gezondheid bij elkaar komen. Binnen het team heerst een informele, open en collegiale werksfeer.

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn de jonge kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd.
 • Samen met je collega’s zorg je voor een klimaat van rust, aandacht en veiligheid op de groep. Jullie organiseren de werkzaamheden zo dat ieder kind individuele aandacht krijgt.
 • Je vindt het fijn om vernieuwend mee te denken en het initiatief te nemen voor groepsgebonden taken en ons activiteitenaanbod binnen de groep en de brede school waarin we gevestigd zitten.
 • Je hebt een enthousiaste en open houding, goede communicatieve vaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, neemt initiatief en regie.
 • Goed contact met de ouders/verzorgers vinden we erg belangrijk. Je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier. Via Mijn Ouder app stuur je gedurende de dag foto’s en korte berichtjes naar ouders over de leuke momenten die je met de kinderen beleeft.
 • Je kunt nauw samenwerken met je collega’s en draagt actief bij aan een open en fijne werksfeer.
 • Het is een pré als je ervaring hebt in het doelgericht en opbrengst gericht werken op een VVE groep en hiervoor gekwalificeerd bent. Ook is het een pré als je bekend bent met de methodes KIJK en Uk & Puk.
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk op www.fcb.nl met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract van gemiddeld 27 uur per week. Bij goed functioneren wordt het contract verlengd.
 • Je ontvangt een salaris volgens de cao kinderopvang en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Inschaling minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.913,- bij een werkweek van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op beweeg- en sportactiviteiten, waaronder bedrijfsfitness en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?   

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rian Busio (unitmanager) via 06-38019550. 

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!