Pedagogisch medewerker kdv Sprookjestuin (21-67)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers.

Waar kom je te werken?

Het kinderdagverblijf heeft een kleinschalig en dorp karakter. Binnen ons kinderdagverblijf bieden wij op twee groepen verticale opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Door het kleinschalige karakter en stabiele samenstelling van het team voelen de kinderen zich meteen thuis en kent iedereen elkaar. Binnen ons team heerst een informele, open en collegiale werksfeer. Heb jij veel liefde en geduld voor baby’s en geniet je van de ‘kleine’ ontwikkelingsstappen die voor een baby immens zijn? Krijg je energie van het spelenderwijs ontwikkelen en groeien van dreumesen en peuters? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat verwachten we van jou?

 • Bij jou zijn de jonge kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd.
 • Je kunt goed observeren en inspelen op wat je ziet en ervaart, je creëert een omgeving waarin kinderen op ontdekking durven gaan.
 • Samen met je collega’s zorg je voor een klimaat van rust, aandacht en veiligheid op de groep. Jullie organiseren de werkzaamheden zo dat ieder kind individuele aandacht krijgt.
 • Je hebt een enthousiaste en open houding, goede communicatieve vaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, neemt initiatief en regie.
 • Goed contact met de ouders/verzorgers vinden we erg belangrijk. Je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier. Via Mijn Ouder app stuur je gedurende de dag foto’s en korte berichtjes naar ouders over de leuke momenten die je met de kinderen beleeft.
 • Je kunt nauw samenwerken met je collega’s en draagt actief bij aan een open en fijne werksfeer.
 • Het is een pré als je ervaring hebt in het doelgericht en opbrengst gericht werken op een VVE groep en hiervoor gekwalificeerd bent.
 • Uiteraard heb je een relevant diploma, dat aansluit bij de eisen van de cao Kinderopvang. Kijk op www.fcb.nl met welke diploma’s je in de kinderopvang mag werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, door onder andere (interne) trainingen en begeleiding van pedagogisch coach. 
 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, mede met behulp van ons pedagogisch beleid. 
 • Een contract van gemiddeld 32 uur per week. Bij goed functioneren wordt het contract verlengd.
 • Je ontvangt een salaris volgens de cao kinderopvang en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Inschaling minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.913,- bij een werkweek van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, tegemoetkoming in reiskosten, 8% vakantietoeslag, korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op beweeg- en sportactiviteiten, waaronder bedrijfsfitness en je kunt deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze nieuwe collega?   

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rian Busio (unitmanager) via 06-38019550. 

Ben je enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!