Pedagogisch medewerker Kortendijk-Donken (21-99)

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou!

 

In de units van Roosendaal zorgen onze pedagogisch medewerkers voor een veilig en fijn pedagogisch klimaat en zij maken er elke dag een feestje van voor onze kinderen. Met de juiste zorg en een leuk aanbod op allerlei gebied zoals sport, techniek, dans, spel en allerlei andere creativiteit. Wij zoeken flexibele pedagogisch medewerkers als vaste collega die als vaste invalkracht ingezet willen worden op alle groepen van de units in Roosendaal en Wouw. Dit doe je dan vanuit de unit Kortendijk-Donken waar je onderdeel van wordt.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je bent een vliegende kiep die het leuk vind om op meerdere locaties en op alle groepen inzetbaar te zijn.
  • Je weet kinderen te motiveren en stimuleren door activiteiten te organiseren vanuit je eigen talent en passend bij de ontwikkelbehoefte- en fases van kinderen van 0 tot 12 jaar.
  • Als je een speciaal talent hebt op sport, techniek, dans, spel of andere creativiteit, dan is dat voor ons een pré.
  • Je hebt een enthousiaste en open houding, goede communicatieve vaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel én creatief.  
  • Je vindt het fijn om vernieuwend mee te denken en het initiatief te nemen voor groepsgebonden taken en ons activiteitenaanbod.
  • Bij jou zijn onze kinderen in goede handen en voelen ze zich veilig en gerespecteerd.
  • Je hebt een relevant diploma volgens de cao-kinderopvang om te mogen werken in de kinderopvangbranche. Kijk voor meer informatie over geschikte opleidingen op www.fcb.nl.
  • Bij voorkeur ben je VVE geschoold zodat je in alle groepen ingezet kunt worden.
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar waarvan in ieder geval op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Wat bieden wij?

Een contract voor gemiddeld 20 uur per week met de mogelijkheid om meer uren te werken als je ook meer beschikbaar bent. We bieden je een professionele werkomgeving met volop kansen om je talenten te laten zien en te ontwikkelen. Bij de begeleiding en ontwikkeling van de kinderen word je ondersteund door een pedagogisch coach. Je ontvangt een salaris volgens de cao kinderopvang en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Inschaling minimaal € 2.139 en maximaal € 2.913 bij een werkweek van 36 uur.

 

Wie zijn wij?

Kober kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in West-Brabant. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Onze pedagogisch visie en handelen staat centraal in alles wat we doen. Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning van jou als professional. Het salaris is volgens de inschaling van de cao kinderopvang.

Deel je onze pedagogische visie? Kun je er op een flexibele en actieve manier aan bijdragen? Solliciteer dan direct en vergeet niet om je motivatiebrief en CV als bijlage erbij te sluiten.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met unitmanager Marian Oostvogels (06-51691073).